TOPLULUK KURMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

31.12.2019

Kıymetli Öğrenci Arkadaşlar;

Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı olarak sosyal sorumluk bilincine sahip özgüvenli bir neslin oluşmasında toplulukların önemli olduğunun farkındayız. 2019 – 2020 Eğitim öğretim yılının birinci dönemi yoğun faaliyetlerin olduğu bir dönem olarak geçti. Yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı tüm topluluklarımızı tebrik ederiz.

Hepinizin bildiği gibi bu yıl yönergemizi yeniledik ve sizlerde yeni yönergeye ciddi bir adaptasyon sürecindesiniz. Zaman zaman sizlere yönerge hakkında bilgiler verdik. Şimdi de yeni bir konuda bilgilendireceğiz;

Yönergemizin 5. Maddesinin a bendinde “Topluluk kurma başvuruları her akademik yılın güz ve bahar yıllarında derslerin başlangıcını takip eden ilk dört hafta içinde yapılır” hükmü geçmektedir.  Bu sebeple ikindi dönem topluluk kurmak isteyenler 10 Şubat – 10 Mart 2020 tarihleri arasında başvurabileceklerdir. Bu tarihten sonra topluluk başvurusu alınmayacaktır.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.