Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz “Lokma Dökme” Etkinliği Gerçekleştirdi

13.12.2019

Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz öğrencileri tarafından 12 Aralık 2019 tarihinde Tuzla-Orhanlı yerleşkemizde lokma dökme etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğimize Rektör Yardımcımız ve Turizm Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yaşar BÜLBÜL, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Faruk BAL ve Genel Sekreter Yardımcımız Ali Ramazan TAK da katılım sağladı. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanıp, tüm yerleşkemize ikram edilen lokmalar, yiyen herkesin beğenisini topladı.

2019-2020 Güz Dönemi etkinliklerini, “Lokma Dökme” Etkinliği ile tamamlayan Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerimiz ve Öğr. Gör. Berrin ONURLAR’a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.