TOPLULUK TANITIM GÜNLERİ BAŞLIYOR

20.10.2020

Sevgili Öğrenciler,

Bilgi çağı olarak adlandırılan günümüz dünyasında milli kimliğimizi koruyarak çocuk ve gençlerimizi geleceğe hazırlamak, onlara doğru ve yerinde bir eğitim imkânı sunmakla mümkündür.

Hayatımızın her dönemini ve ulaşabildiğimiz tüm mekânları kuşatan "eğitim süreci"nin sistemli bir şekilde yürütüldüğü üniversitemiz, geleceğimizi imar ve inşa edecek sizlerin yetiştiği en önemli merkezlerden biridir.

Bu yıl ilk defa, yeni eğitim öğretim yılımızın ders zilini buruk bir sevinçle yüz yüze eğitim için değil uzaktan eğitim için çaldık.

Tüm dünyada ve Ülkemizde yaşanan koronavirüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle Sağlık Bakanlığı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın tavsiyeleri üzerine 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi’ne uzaktan eğitim yöntemiyle devam ediyoruz.

Ancak Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı olarak sizleri uzaktan da olsa sosyal kültürel etkinliklerle buluşturma çabası içerisindeyiz. Üniversitemizdeki en önemli sosyalleşme araçlarından biri olan Topluluklarımızı sizler yanımızda olmasanız da uzaktan bir şekilde tanıtalım istedik. Bu Amaçla 22 – 30 Ekim 2020 tarihleri arasında “Topluluk Tanıtım Günlerinde” topluluklarımızla sizleri buluşturacağız. Gelecekte bende topluluklar içerisinde yer alırım diyorsanız merak ettiğiniz toplulukların tanıtım programına katılabilirsiniz tanıtım etkinliğine aşağıdaki topluluklar katılacaktır.

Not: Bütün 1.sınıf öğrencilerine mail ve sms ile zoom şifresi gönderilecektir.