Kısmi Zamanlı Öğrenci Olarak Çalışma Başvurusunda Bulunanların Dikkatine

30.11.2018

Üniversitemizde görev alacak kısmi zamanlı öğrencilerimizin ekli listede gösterilen birimlerde çalıştırılması Rektörlüğümüzün 29 .11.2018 tarihli oluru üzerine uygun görülmüştür.

Görev alacak öğrencilerimizin Başkanlığımıza bizzat müracaat ederek sunacakları belgeler ektedir.

1. Nüfus cüzdanı fotokopisi (adres ve telefon yazılacak),
  2. Yeni tarihli öğrenci belgesi,
  3. 1 adet asıl fotoğraf (renkli fotokopi kabul edilmez),

(ç) Banka hesap numarası (Türkiye İş Bankası Çamlıca Şubesi)

1. Kısmi Zamanlı Olarak Çalıştırılacak Öğrenci Sözleşmesi (Ek 4) (Daire Başkanlığı tarafından işe giriş işlemi yapılırken hazırlanacaktır),
  2. Sigortalı işe giriş bildirgesi (Daire Başkanlığı tarafından hazırlanacaktır),
  3. Aile Durumu Bildirimi (Ek 5) ve ihtiyaca göre Daire Başkanlığı tarafından istenecek diğer   formlar
  4. Söz konusu belgeleri; 06.12.2018 tarihine kadar Sağlık,Kültür ve Spor Daire Başkanlığına teslim etmeyenlerin yerine YEDEK öğrenciler çağrılacaktır.

DOSYALAR

TARİH DOSYA ADI İNDİR
30.11.2018 Kısmi Zamanlı Öğrenci Olarak Çalışacakların Asil ve Yedek İsim Listesi