Karabük Üniversitesi Ugis2020

28.01.2020

Karabük Üniversitesinden Gelen Unis2020 ile ilgili yazıda“Geçtiğimiz yıl, 18-20 Nisan 2019 tarihlerinde, 25 farklı Üniversiteden Akademisyenlerin ve Öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz 1. Ulusal Safranbolu Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Öğrenci Kongremizde, bilim insanları, öğrenciler ve sektör temsilcileri bir araya gelerek fikir paylaşımında bulunmuşlar, başta Girişimcilik olmak üzere farklı disiplinlerden konuları dinleme imkanını bulmuşlardır. Üniversitemizde 16-17-18 Nisan 2020 tarihlerinde Girişimcilik ve Sosyal Bilimler alanında çalışan bilim insanları, öğrenciler ve sektör temsilcilerini bir araya getirerek fikir paylaşımını sağlamak amacıyla, "İlk Türk Çeliğinin" üretildiği, Türkiye'nin, Cumhuriyetin kuruluşunda lokomotif olmuş Karabük Demir Çelik Fabrikalarının kurulduğu, Osmanlı İmparatorluğundan günümüze miras kalan Müzekent Safranbolu'nun bulunduğu ilimizde "2. Ulusal Safranbolu Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresine" ev sahipliği yapmaktan onur duymaktayız. Ülkemizin dört bir yanından gelecek bilim insanları, öğrenciler ve sektör temsilcilerinin buluşacağı "2. Ulusal Safranbolu Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi", katılımcılara yeni fikirler ve gelecekteki işbirlikleri için ulusal ve uluslararası ortaklar bulma fırsatı sunacaktır. Bu amaçla ayrıntılarına http://ugis2019.karabuk.edu.tr web adresinden ulaşabileceğiniz "2. Ulusal Safranbolu Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresine katılımın sağlanması ve ilgili birimlere ve öğrencilere duyurusunun yapılması hususunda; Gereğini bilgilerinize arz ederim" Denilmektedir.

DOSYALAR

TARİH DOSYA ADI İNDİR