İstanbul Kültür Gezileri Başlıyor

05.10.2021

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı olarak her yıl düzenlenen Oryantasyon döneminde yapmış olduğumuz kültür gezilerimiz bu yıl da geleneği bozmuyor!

1.ve 2. Sınıf ile Hazırlık sınıflarına özel olarak düzenlenen Oryantasyon Gezilerimiz; üniversitemize yeni başlayan öğrenci arkadaşlarımıza, şehrin en önemli ve tarihi yerlerini birlikte gezip görme imkanını, okula alışma sürelerini minimuma indirmelerini, daha kolay arkadaş edinmelerini ve şehre daha çabuk uyum sağlayabilmelerini sağlıyor.

Oryantasyon Gezilerimizde, 12 Ekim Salı günü saat 09.15'de Göztepe Yerleşkesi Güney Kampüsümüzden, 13 Ekim Çarşamba günü saat 09:15’de Orhanlı Yerleşkemizden, 14 Ekim Perşembe günü saat 09:15’de Kartal Cevizli Yerleşkemiz başlayacak olup, 12 Ekim’de sırasıyla Gazhane Müzesi, Panorama 1453 Tarih Müzesi ve Miniatürk Müzesi, 13 Ekim ve 14 Ekim’de Tekfur Sarayı Müzesi, Panorama 1453 Tarih Müzesi ve Arkeoloji Müzesi gezilerek kalkış yapılan yerleşkede son bulacaktır.

Sen de yeni bir serüvene güzel bir başlangıç yapmak istiyorsan bu büyük fırsatı kaçırmamalısın!

Kayıt olmak için linki tıklayınız.

Not:  Geziye katılacak tüm öğrencilerimize Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde yemek ikramı olacaktır.