Geleneksel Bahar Dönemi Rektörlük Kupası Turnuvalarımız Hakkında Duyuru

13.02.2018

Başkanlığımızın organizatörlüğünde 2018 yılı Bahar Dönemi etkinlikleri kapsamında Mart ve Nisan aylarında yapılması planlanan 6. Rektörlük Kupası turnuvaları  Rektörlüğümüzün  12.02.2018 tarihli olurları ile  uygun görülmüştür.Turnuvalarımız;  Futbol,  Voleybol, Basketbol,  Masa Tenisi, Açık Hava Tenisi ve Satranç  alanlarında olacaktır.
Turnuvalarımız; Öğrencilerimiz ile Akademik ve İdari personelimize  yönelik olup Üniversitemiz dışından katılımcı kabul edilmeyecektir.Futbol turnuvası için bir defaya mahsus olmak üzere  takım başı 120.00., TL  katılım ücreti alınacaktır. Diğer kategoriler için herhangi bir katılım ücreti alınmayacaktır.Söz konusu turnuvaya katılmak isteyenlerin  14.02.2018-28.02.2018 tarihler arasında Başkanlığımıza müracaat etmeleri gerekmektedir.